Hoe kan ik als medewerker persoonlijke gegevens wijzigen?

Om goed te kunnen samenwerken met de medewerker is de Medewerker Self Service zeer handig. Hiermee kunnen medewerkers hun adres- en persoonlijke gegevens wijzigen. De administratie van de kinderopvang hoeft deze wijzigingen alleen nog maar goed- of af te keuren. Denk bijvoorbeeld aan een toekomstige adreswijziging. Al deze wijzigingen worden ook opgeslagen in het 'Profiel' bij de medewerker in het tabje ‘Aanpassingen’ met de datum, naam aanvrager en goedkeurder.

Hieronder kun je lezen hoe je (als medewerker) de gegevens kunt wijzigen via de Medewerker app en hoe de afhandeling verloopt.

Wijzigingen doorgeven via de Medewerkers app

Stap 1
Open de Medewerkers app en log in als je nog niet bent ingelogd.

Stap 2
Druk op je naam in de witte balk bovenin uw scherm. Je bent nu in je persoonlijke profiel.

Stap 3
Alle informatie die je zelf kunt wijzigen is te herkennen aan het 'Bijwerken' aan de rechterkant van uw beeldscherm. Je kunt de volgende gegevens zelf wijzigen:
  1. Persoonlijke informatie
  2. Adres

Stap 4
Per onderwerp kun je een wijziging doorvoeren. Zodra je de wijziging hebt ingevoerd klik je op 'Volgende'. In dit scherm wordt aangegeven welke wijzigingen je allemaal hebt ingevoerd. Als de wijzigingen correct zijn klik je op 'Bevestig' om deze ter goedkeuring te versturen naar de persoon die de aanpassing moet goedkeuren.

Let op: de wijzigingen zijn nooit direct doorgevoerd, omdat deze eerst moeten worden goedgekeurd door een persoon met de juiste rechten binnen uw bedrijf

Stap 5
De wijziging wordt aangeboden ter goedkeuring aan een van je collega's.

Stap 6
Zodra de wijziging is goedgekeurd zie je het nieuwe adres in je persoonlijke profiel staan. Dit geldt ook voor andere wijzigingen die worden goedgekeurd.