Hoe kan ik als medewerker persoonlijke gegevens wijzigen binnen Bitcare?

Hoe kan ik als medewerker persoonlijke gegevens wijzigen binnen Bitcare?

Binnen Bitcare kunnen medewerkers hun persoonlijke gegevens wijzigen. Hierdoor kunnen wijzigingen direct door de medewerker zelf worden ingevoerd zonder dat deze via het kantoor van de kinderopvang ingevoerd moeten worden. Hieronder kan je lezen hoe je de gegevens kunt wijzigen en hoe de verwerking verloopt.

Wijzigingen doorgeven via de Bitcare app voor Medewerkers
Stap 1
Open de Bitcare app voor Medewerkers en log in als je nog niet bent ingelogd.

Stap 2
Druk op je naam in de witte balk bovenin jouw scherm. Je bent nu in jouw persoonlijke profiel.

Stap 3
Alle informatie die je zelf kunt wijzigen is te herkennen aan het 'Bijwerken' aan de rechterkant van je beeldscherm. Je kunt de volgende gegevens zelf wijzigen:
  1. Persoonlijke informatie
  2. Relaties (relaties kan je wijzigen in het tabblad 'Relaties' binnen de Bitcare app voor Medewerkers)
  3. Adres
Stap 4
Per onderwerp kan je een wijziging doorvoeren. Zodra je de wijziging hebt ingevoerd klik je op 'Volgende'. In dit scherm wordt aangegeven welke wijzigingen je allemaal hebt ingevoerd. Als de wijzigingen correct zijn klik je op 'Bevestig' om deze ter goedkeuring te versturen naar de kinderopvang. De wijzigingen zijn nooit direct doorgevoerd, omdat deze eerst moeten worden goedgekeurd door een medewerker die de rechten heeft om dit goed te keuren.

Stap 5
De wijziging wordt aangeboden ter goedkeuring aan een van je collega's.

Stap 6
Zodra de wijziging is goedgekeurd zie je het nieuwe adres in jouw persoonlijke profiel staan. Dit geldt ook voor andere wijzigingen die worden goedgekeurd.

Wijzigingen doorgeven via het web
Stap 1
Ga naar app.bitcare.com en log in met jouw persoonlijke account.

Stap 2
Klik op jouw profielfoto om naar je persoonlijke profiel te gaan.

Stap 3
Alle informatie die je zelf kunt wijzigen is te herkennen aan het 'potlood' aan de rechterkant van ieder onderwerp.  kunt de volgende gegevens zelf wijzigen:
  1. Persoonlijke informatie
  2. Relaties (relaties kan je wijzigen in het tabblad 'Relaties' binnen de Bitcare app voor Medewerkers)
  3. Adres
Stap 4
Per onderwerp kan je een wijziging doorvoeren. Zodra je de wijziging hebt ingevoerd klik je op 'Volgende'. In dit scherm wordt aangegeven welke wijzigingen je allemaal hebt ingevoerd. Als de wijzigingen correct zijn klik je op 'Bevestig' om deze ter goedkeuring te versturen naar de kinderopvang. De wijzigingen zijn nooit direct doorgevoerd, omdat deze eerst moeten worden goedgekeurd door een medewerker die de rechten heeft om dit goed te keuren.

Stap 5
De wijziging wordt aangeboden ter goedkeuring aan een van je collega's.

Stap 6
Zodra de wijziging is goedgekeurd zie je het nieuwe adres in jouw persoonlijke profiel staan. Dit geldt ook voor andere wijzigingen die worden goedgekeurd.