Hoe kan ik beide ouders inzicht geven in de facturen?

Binnen Bitcare is de contract verantwoordelijke geautoriseerd om de facturen in te zien. Om beide ouders inzicht te geven in de facturen is het belangrijk om de ouders als relatie aan elkaar te koppelen. Onderstaand leggen wij graag uit hoe u dit kunt doen.

Stap 1
Ga naar het profiel van één van de ouders.

Stap 2
Klik links op het tabblad 'Relaties'

Stap 3
Klik rechtsboven op het '+' om een nieuwe relatie toe te voegen

Stap 4
Voeg vervolgens de andere ouder toe als relatie 'Man' of 'Vrouw'. In geval van het voorbeeld wordt Jolanda Lammers-Claassens toegevoegd als relatie 'Vrouw'

Door deze wijziging kunnen beide ouders de facturen inzien.