Hoe kan ik berichten achterlaten voor de pedagogisch medewerkers?

Hoe kan ik berichten achterlaten voor de pedagogisch medewerkers?

Ouders kunnen op drie verschillende manieren berichten versturen:
  1. Chatberichten via de Bitcare app op telefoon of tablet. Deze komen op de iPad in de groep waar je kind zit.
  2. Notities vanuit het ‘Dagboekje’. Van deze notities krijgen de medewerkers ook geen melding op de iPad.