Hoe kan ik berichten versturen naar mijn ouders en medewerkers via de website? (bijvoorbeeld nieuwsbrieven)

Hoe kan ik berichten versturen naar mijn ouders en medewerkers via de website? (bijvoorbeeld nieuwsbrieven)

Vanuit Bitcare is het mogelijk om in één keer alle ouders en medewerkers een nieuwsbericht te sturen. Super handig voor wanneer je snel iedereen een nieuwsbrief toe wilt sturen of een bepaalde locatie wilt informeren over een uitje met de kinderen. Maar hoe gaat het versturen van een nieuwsbericht in zijn werk?

Berichten versturen naar ouders en medewerkers via de website

Stap 1
Ga in het linker menu naar 'Berichten'.

Stap 2
Klik rechts bovenin op het plus teken om een nieuw bericht te maken of zoek in de concepten om een bericht te sturen waar je al aan begonnen was.

Stap 3
Wanneer je nieuwsbericht af is, kun je deze versturen naar de geselecteerde ouders of medewerkers.

Let op: er wordt gekeken naar de planning in het contract.

Stap 4
Het nieuwsbericht wordt verstuurd naar de Bitcare Ouder app en/of Medewerker App. Deze zijn inzichtelijk onderin het menu bij het 'wolkje'.