Hoe kan ik bestaande kinderen op de wachtlijst zetten?

In Bitcare is het mogelijk om bestaande kinderen op de wachtlijst te zetten. Hiervoor kan je een groep aanmaken in Bitcare en de kinderen die je op de wachtlijst wilt plaatsen in deze groep plaatsen. Volg voor het aanmaken van de groep de volgende stappen.

Wachtlijst groep instellen

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina bovenaan op 'Instellingen'.

Stap 3
Klik op de locatie waarbij je de groep wilt toevoegen.

Stap 4
Klik vervolgens op het '+' naast 'Groepen'.

Stap 5
Vul de groepsgegevens in en geef de groep de naam 'Wachtlijst'.
Capaciteit maakt niet uit, die kan je op 50 zetten.

Stap 6
Klik vervolgens op 'Bewaar' om de gegevens op te slaan.

Koppel het kind aan de wachtlijst groep

Stap 1
Navigeer naar het desbetreffende kind.

Stap 2
Klik op 'Contracten'.

Stap 3
Voeg een planning door op de '+' te klikken.

Stap 4
Kies voor 'vast rooster'.

Stap 5
Kies als groep 'Wachtlijst' en stel de dag(en) op de wachtlijst in. Klik op 'Bewaar' en je zult de wachtlijst planning zien.