Hoe kan ik de Bitcare App automatisch bijwerken?

Om optimaal gebruik te maken van de Bitcare App en alle nieuwe functionaliteiten die maandelijks vrijgegeven worden, raden wij je aan om met de nieuwste versie van de app te werken. De app kun je updaten door naar de App Store (iPhone) of Google Play (Android) (alleen de app voor ouders en medewerkers) te gaan en hier in je App overzicht Bitcare te updaten. Wanneer je de app automatisch bij wilt werken, dan kun je dit op de volgende wijze instellen:

Automatische update aanzetten

Stap 1

Druk op de ‘Instellingen’ in het overzicht met al jouw apps. Dit is het symbool zoals te zien is op de onderstaande afbeelding.

Stap 2

Druk op 'App Store en iTunes Store' links op je beeldscherm.

Stap 3

Druk op het schuifje bij 'Updates', zoals hieronder:

Let op: de webapplicatie hoeft niet geüpdatet te worden.