Hoe kan ik de facturen opslaan bij de 'Documenten' het kind? (op de Ouder app)

Hoe kan ik de facturen opslaan bij de 'Documenten' het kind en in de Ouder app?

Als kinderopvang verstuur je verschillende facturen naar de ouders. Deze facturen worden standaard opgeslagen bij de contract verantwoordelijke ouder. Het is echter ook mogelijk om de facturen op te slaan in de documenten van het kind, dit zodat de ouders de factuur ook op de Ouder App kunnen inzien. Door deze instellingen worden de facturen ook inzichtelijk via de Bitcare app voor Ouders.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'.

Stap 3
Klik binnen de algemene instellingen op het tabblad 'Facturatie'.

Stap 4
Vink binnen dit tabblad de optie 'Bewaar de factuur bij het kind' aan.

Stap 5
Nadat je de instelling hebt aangevinkt, scroll je naar beneden en klik je rechtsonder op 'Bewaar'.