Hoe kan ik de foto's van mijn kind bekijken?

Via het web kan je de foto's van je kind bekijken via app.bitcare.com. De foto's zijn te vinden in het tabblad 'Foto's'.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Je bent nu in het overzicht van je kind(eren). Je ziet in rechts 'Laatste foto's' met de laatste foto's van je kind. Om de foto's te bekijken klik je op het 'link icoontje'.

Stap 3
Je bent nu in het foto overzicht van je kind. Door op de foto te klikken kan je de foto openen en bekijken. Als je de foto hebt geopend, kan je de foto downloaden. De foto opent vervolgens in groot formaat. Je kan de foto opslaan door te klikken met je rechtermuisknop en te kiezen voor 'afbeelding opslaan als'.