Hoe kan ik (de opvang) de inlogrechten intrekken?

Als je voor een ouder of medewerker de inlogrechten wilt intrekken, zodat ze geen toegang meer hebben tot Bitcare, kan je dit doen door onderstaande stappen te volgen. Het voorbeeld wordt gegeven voor een medewerker, maar werkt hetzelfde als voor een ouder.

Inlogrechten intrekken

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Je gaat naar 'Medewerkers'. Klik daarna op de naam van de desbetreffende medewerker of zoek zijn/haar naam in de zoekbalk.

Stap 3
Klik op het tandwieltje naast de naam van de betreffende persoon, onder de profielfoto. Selecteer vervolgens 'Inlogrechten intrekken'. Als je de keuze bevestigd, kan de persoon vanaf dat moment niet meer inloggen in Bitcare.

Let op: Als deze optie er niet tussen staat dan heeft deze persoon geen inlogrechten. Deze kan je dan ook niet intrekken.

Tip! Indien je wilt weten hoe je iemand inlogrechten kunt geven verwijzen wij je graag door naar deze helpfile: Hoe kan ik de ouders / medewerkers uitnodigen voor toegang?