Inlogrechten voor Bitcare intrekken

Hoe kan ik de inlog-rechten intrekken?

Als je voor een medewerker of ouder de inlog-rechten wilt intrekken, zodat ze geen toegang meer hebben tot Bitcare, kan je dit doen door onderstaande stappen te volgen. Het voorbeeld wordt gegeven voor een medewerker. (Om de rechten van de ouder te ontnemen moet je vanuit het profiel van het kind naar het profiel van de desbetreffende ouder).

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Je gaat naar 'Medewerkers'. Klik daarna op de naam van de desbetreffende medewerker of zoek zijn/haar naam in de zoekbalk.

Stap 3
Klik op het tandwieltje naast de naam van de betreffende persoon, onder de profielfoto. Selecteer vervolgens 'Inlogrechten intrekken'. Als je de keuze bevestigd, kan de persoon vanaf dat moment niet meer inloggen in Bitcare.

Let op: Als deze optie er niet tussen staat dan heeft deze persoon geen inlog-rechten. Deze kan je dan ook niet in trekken.

Indien je wilt weten hoe je iemand inlog-rechten kunt geven verwijzen wij je graag door naar deze helpfile.