Hoe kan ik de Bitcare Medewerker App downloaden?

De Bitcare Medewerker App is beschikbaar voor Apple en Android toestellen.

Let op: je dient eerst uitgenodigd te zijn voor toegang en een account aangemaakt te hebben. De opvang nodigt je uit voor toegang.

Medewerker App downloaden

Stap 1
Navigeer op jouw telefoon naar de Google Play Store of de Apple App Store en zoek naar 'Bitcare'.

Stap 2
Let op: Bitcare heeft meerdere Apps.
De Bitcare Medewerker App heeft een lichtblauwe achtergrond met donkerblauwe letters:

Stap 3
Download en installeer de Bitcare Medewerker App.

Stap 4
Wanneer de App is geïnstalleerd kun je deze openen en met het gekoppelde account inloggen.

Wij wensen je veel plezier met de Bitcare Medewerker App!