Je kunt bij een ouder of medewerker de inlogrechten intrekken, zodat deze geen toegang meer heeft tot Bitcare. Dit kun je eenvoudig en snel doen door de onderstaande stappen te volgen. In het voorbeeld hieronder doen we dit bij medewerker, maar bij ouders werkt dit op dezelfde manier.
De inlogrechten intrekken bij een ouder of medewerker
Stap 1
Log in op app.bitcare.com, of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.
Stap 2
Ga naar 'Medewerkers'. Klik daarna op de naam van de desbetreffende medewerker of zoek met zijn of haar naam in de zoekbalk.
Stap 3
Klik op het tandwieltje naast de naam van de ouder of medewerker, onder de profielfoto. Klik vervolgens op 'Inlogrechten intrekken'. Nadat je dit hebt bevestigd kan deze persoon vanaf dat moment niet meer inloggen bij Bitcare.
Let op: Als de optie 'Inlogrechten intrekken' niet zichtbaar is dan heeft deze persoon geen inlogrechten. Deze kan je dan ook niet intrekken.