Hoe kan ik de ouders / medewerkers uitnodigen voor toegang?

Wanneer je de rol ‘Supervisor’ hebt binnen de organisatie kan je alle ouders en medewerkers op een snelle manier toegang verlenen tot het systeem. Echter omdat een uitnodiging persoonlijk is, dien je ouder voor ouder uit te nodigen.

Let op: de uitnodigingen worden verstuurd vanuit de naam waar je onder bent ingelogd. Deze naam vind je rechtsboven bij je profiel.

Ouders / medewerkers uitnodigen voor toegang?

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Klik op het logo van je organisatie.

Stap 2
Klik links onder in het tabblad op ‘Autorisatie’.

Stap 3
Open het kopje ‘Contacten’ boven in je scherm.

Stap 4
Linksboven kan je filteren op het 'Typen' en op 'Geen toegang'.

Stap 5
Door te klikken op de link 'Uitnodigen voor toegang' verschijnt het scherm waarin je het e-mailadres van de ouder in kunt voeren.
Vaak zal het mailadres al ingevuld zijn.

Stap 6
Nadat je op de knop 'Bewaar' klikt, wordt de uitnodiging verstuurd en kan de ouder na het accepteren van deze uitnodiging inloggen in Bitcare.

De uitnodiging die de ouder ontvangt in zijn/haar mail ziet er vervolgens als volgt uit:

Als de ouder / medewerker vervolgens alle stappen uit de mail doorlopen heeft is hij/zij aangemeld bij Bitcare.  Hierna kan deze de app downloaden.