Hoe kan ik de ouders / medewerkers uitnodigen voor toegang?

Hoe kan ik ouders of medewerkers uitnodigen voor toegang?

Wanneer je de rol ‘Supervisor’ hebt binnen jouw organisatie kan je alle ouders en medewerkers op een snelle manier toegang verlenen tot Bitcare.

Let op: de uitnodigingen worden verstuurd vanuit de naam waarmee je bent ingelogd. Deze naam vind je rechtsboven bij je profiel.

Ouders of medewerkers uitnodigen voor toegang.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent. Klik daarna op het logo van je organisatie.

Stap 2
Klik links in het menu op ‘Autorisatie’.

Stap 3
Open het kopje ‘Toegang’ bovenaan het scherm.

Stap 4
Linksboven kan je filteren op 'types' (bijvoorbeeld ouders, werknemers etc.) en op de status van de uitnodiging (geen toegang, uitgenodigd etc.). Zo kun je bijvoorbeeld snel een overzicht genereren van alle ouders die nog niet uitgenodigd zijn:

Stap 5
Door te klikken op de link 'Uitnodigen voor toegang' verschijnt het scherm waarin je het e-mailadres van de ouder in kunt voeren. Vaak zal het mailadres al ingevuld zijn.

Stap 6
Met de knop 'Bulk uitnodigen' kan aan alle ouders of medewerkers (opnieuw) een uitnodiging worden verstuurd:

Stap 7
Nadat je op de knop 'Uitnodigen' klikt, wordt de uitnodiging verstuurd en kan de ouder of medewerker na het accepteren van deze uitnodiging inloggen bij Bitcare.

De e-mail met de uitnodiging die de ouder ontvangt ziet er als volgt uit:

De e-mail met de uitnodiging die de medewerker ontvangt ziet er als volgt uit:

Als de ouder of medewerker het registratieproces doorlopen heeft, is deze aangemeld bij Bitcare.  Hierna kan de Ouderapp of de Medewerkerapp worden gedownload en gebruikt.