Hoe log ik in met een ander account? -Bitcare

Hoe kan ik een ander account koppelen om mee in te loggen?

Het is in Bitcare mogelijk om meerdere accounts te koppelen, zodat je met meerdere accounts in kunt loggen. Hoe je een account toevoegt, staat hieronder uitgelegd.

Stap 1
Klik rechtsboven op je icoon en vervolgens op je naam om naar je persoonlijke profiel te gaan.

Stap 2
Klik op het plusteken rechts naast 'Identiteiten'.

Stap 3
In het scherm dat verschijnt kan je kiezen wat voor account je toe wilt voegen.

Stap 4
Er wordt een nieuw venster geopend waarin je door Google, Microsoft, Apple, of Facebook wordt gevraagd je wachtwoord te verifiëren.
Wanneer je deze stappen hebt doorlopen, kun je in het vervolg ook inloggen via het zojuist gekoppelde account.

Office 365
Sommige organisaties maken gebruik van de Office 365. Wanneer je dit account wilt koppelen aan Bitcare, dien je dit in de browsers Firefox, Safari of Chrome doen. Het koppelen van Office365 account is NIET mogelijk vanuit Internet Explorer en Edge.