Hoe kan ik een dag die mijn kind afwezig is geweest (ziekte/verlof) ruilen?

Hoe kan ik een dag die mijn kind afwezig is geweest (ziekte/verlof) ruilen?

Het kan soms voorkomen dat je kind ziek is of een dag verlof heeft gehad. Bij sommige organisaties kun je deze dagen ruilen naar een andere dag. Dit kan je gemakkelijk doen met behulp van de Bitcare app voor Ouders. Onderstaand wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Stap 1
Open de Bitcare app voor Ouders en log in met je gegevens.

Stap 2
Indien je meerdere kinderen hebt druk je op de naam van het betreffende kind.

Stap 3
Druk op het kopje 'Planning' om de planning van je kind te openen.

Stap 4
Selecteer in de kalender de dag die je wilt ruilen en druk vervolgens op de balk met ziekte of verlof.

Stap 5
Druk op het ruilsymbool om de planning te ruilen naar een andere dag.

Stap 6
Voer vervolgens in naar welke dag je de planning wilt ruilen en druk op bewaar.