Hoe kan ik een notitie in het digitale dagboek invoeren?

Hoe kan ik een notitie in het digitale dagboek invoeren?

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Je bent nu in het overzicht van je kind(eren). Klik op het 'link icoontje'.



Stap 3
Je bent nu in het dagboek van je kind. Klik rechts op de '+' om een notitie toe te voegen.



Let op: Je kunt alleen notities bij vandaag en in de toekomst toevoegen, niet in het verleden!

Stap 4
Typ de tekst in het tekstvak en klik op 'Voeg een notitie toe'.



    • Related Articles

    • Hoe kan ik notities achterlaten via de 'Bitcare voor ouders' app?

      Let op: de leidsters op de groepen krijgen hier geen melding van op de iPad. In urgente gevallen kan je dan ook beter gebruik maken van de chat, waar de leidsters wel een melding van ontvangen op de iPad.  Het schrijven van notities werkt als volgt: ...
    • Interne notities | Waar kan ik dit voor gebruiken?

      Wanneer je een snelle aantekening wilt maken in het profiel van een kind, een ouder of een medewerker, dan kun je hier 'Interne notities' voor gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer een ouder een betalingsachterstand heeft of een medewerker vaak te laat ...
    • Rapport: 'Digitale handtekeningen'

      In dit rapport krijg je een overzicht van de contracten of andere documenten die nog digitaal ondertekend moeten worden. Middels de statussen in dit rapport heb je altijd direct inzicht in de verzonden documenten naar de ouders. De status van het ...
    • Kind en Ouders invoeren

      In dit document leggen wij uit hoe je een kindje en zijn of haar ouder(s) aanmaakt en welke gegevens hiervoor van belang zijn. Het aanmaken van een kindje in Bitcare gaat zeer gemakkelijk en snel. Je bent per kindje ongeveer 5 minuten bezig en dan ...
    • Medewerkers toevoegen

      In dit document leggen wij uit hoe je een medewerker aanmaakt met Bitcare (bijlage 1) en Bitcare Personeel (bijlage 2) en welke gegevens hiervoor van belang zijn.  Het aanmaken van een medewerker in Bitcare gaat zeer gemakkelijk en snel. Je bent per ...