Hoe kan ik een notitie in het digitale dagboek invoeren?

Hoe kan ik een notitie in het digitale dagboek invoeren?

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Je bent nu in het overzicht van je kind(eren). Klik op het 'link icoontje'.



Stap 3
Je bent nu in het dagboek van je kind. Klik rechts op de '+' om een notitie toe te voegen.



Let op: Je kunt alleen notities bij vandaag en in de toekomst toevoegen, niet in het verleden!

Stap 4
Typ de tekst in het tekstvak en klik op 'Voeg een notitie toe'.



    • Related Articles

    • Hoe kan ik notities achterlaten via de 'Bitcare voor ouders' app?

      Let op: de leidsters op de groepen krijgen hier geen melding van op de iPad. In urgente gevallen kan je dan ook beter gebruik maken van de chat, waar de leidsters wel een melding van ontvangen op de iPad.  Het schrijven van notities werkt als volgt: ...
    • Interne notities | Waar kan ik dit voor gebruiken?

      Wanneer je een snelle aantekening wilt maken in het profiel van het kind, de ouder of medewerker kun je hier 'Interne notities' voor gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer een kind/ouder een betalingsachterstand heeft, of een medewerker vaak te laat komt ...
    • Fiscaal attest: digitaal ondertekenen

      Het is mogelijk om vanuit Bitcare de fiscale attesten aan te maken. Onderdeel van de fiscale attesten is het ondertekenen van ieder attest. Om dit eenvoudiger te maken kun je een digitale ondertekening instellen. Hierdoor wordt op ieder fiscaal ...
    • Notitie bij de tijdsregistratie van medewerkers (alleen webapp)

      Er kan met Bitcare Personeel een notitie toegevoegd worden bij de tijdsregistratie vanaf de website. Medewerkers kunnen op de groep in- en uitchecken en vervolgens de uren controleren vanaf de website en afronden met deze notitie. Super handig ...
    • Rapport: 'Digitale handtekeningen'

      In dit rapport krijg je een overzicht van de contracten of andere documenten die nog digitaal ondertekend moeten worden. Middels de statussen in dit rapport heb je altijd direct inzicht in de verzonden documenten naar de ouders. De status van het ...