Hoe kan ik een notitie in het digitale dagboek invoeren?

Hoe kan ik een notitie in het digitale dagboek invoeren?

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Je bent nu in het overzicht van je kind(eren). Klik op het 'link icoontje'.



Stap 3
Je bent nu in het dagboek van je kind. Klik rechts op de '+' om een notitie toe te voegen.



Let op: Je kunt alleen notities bij vandaag en in de toekomst toevoegen, niet in het verleden!

Stap 4
Typ de tekst in het tekstvak en klik op 'Voeg een notitie toe'.



    • Related Articles

    • Waarom een digitaal mutatie formulier?

      Het voordeel van Excel is dat je geheel flexibel je gegevens kunt aanleveren. Het nadeel is dat er een aantal dingen mis kunnen gaan in een proces wat geleid wordt door Excel en mail, namelijk: Je wordt niet geattendeerd op mutaties die je vooraf al ...
    • Hoe kan ik notities achterlaten via de 'Bitcare voor ouders' app?

      Let op: de leidsters op de groepen krijgen hier geen melding van op de iPad. In urgente gevallen kan je dan ook beter gebruik maken van de chat, waar de leidsters wel een melding van ontvangen op de iPad.  Het schrijven van notities werkt als volgt: ...
    • Interne notities | Waar kan ik dit voor gebruiken?

      Wanneer je een snelle aantekening wilt maken in het profiel van het kind, de ouder of de medewerker, dan kun je hier 'Interne notities' voor gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer een kind of ouder een betalingsachterstand heeft, of een medewerker vaak te ...
    • Fiscaal attest: digitaal ondertekenen

      Het is mogelijk om vanuit Bitcare de fiscale attesten aan te maken. Onderdeel van de fiscale attesten is het ondertekenen van ieder attest. Om dit eenvoudiger te maken kun je een digitale ondertekening instellen. Hierdoor wordt op ieder fiscaal ...
    • Interne notities | Waar kan ik dit voor gebruiken?

      Wanneer je een snelle aantekening wilt maken in het profiel van de medewerker kun je hier interne notities voor gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker vaak te laat komt, voordat je hier een officiële waarschuwing voor geeft. Voor snel inzicht ...