Hoe kan ik een profielfoto van een kind toevoegen/veranderen op de iPad?

Hoe kan ik een profielfoto van een kind toevoegen/veranderen op de iPad?

Het is mogelijk om op de iPad een profielfoto van een kind toe te voegen of te wijzigen. In de volgende stappen leggen we uit hoe je dit kan doen.

Stap 1
Open de Bitcare app.

Stap 2
Je zit nu in het startscherm. Klik op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij je een profielfoto wilt toevoegen/veranderen.

Stap 3
Klik op de foto van het kind waarbij je een profielfoto wilt toevoegen/veranderen.

Stap 4
Nu opent er een scherm waarop je de aanwezigheid en activiteiten kan registreren en naar het profiel kan gaan. Je klikt op het poppetje links onderin:

Stap 5
Je zit nu in het profiel van het kind. Klik linksboven op de huidige profielfoto van het kind. Er verschijnt nu een schermpje waarop je kan kiezen tussen 'Camera' of 'Foto Album'.

• Camera: als je direct een foto wil maken. De camera van de iPad opent nu automatisch en je kan een foto maken door op het icoon van het fototoestel aan de rechterkant te klikken. Als je de foto heeft gemaakt verschijnt er automatisch een voorvertoning en kan je rechtsonder op 'Gebruik' klikken om deze foto te gebruiken of linksonder op 'Opnieuw' klikken om een nieuwe foto te maken.
  • Foto Album: als je een foto wil gebruiken die je al eerder met uw iPad heeft gemaakt. Nu kom je terecht in het foto album van de iPad. Je klikt op de foto die je als profielfoto wilt instellen en deze wordt automatisch geplaatst als profielfoto.