Hoe kan ik een rapport afdrukken via de website?

Bijna alle Bitcare rapporten zijn te exporteren naar Excel of PDF. Vanuit daar kun je deze rapporten printen.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Rapporten'.

Stap 3
Je bent nu in het gedeelte van Bitcare waar je rapporten kan opvragen. Je klikt op het rapport dat je wil afdrukken.

Stap 4
Je kan het rapport ook exporteren naar Excel en/of PDF (deze knoppen vind je rechtsboven):

Als je hierop klikt, wordt het bestand geƫxporteerd en gedownload.