Hoe kan ik een rapport afdrukken op het web?

Binnen je browser kan je zelf rapporten afdrukken. Enkele rapporten zijn ook te exporteren naar Excel of PDF.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Rapporten'.

Stap 3
Je bent nu in het gedeelte van Bitcare waar je rapporten kan opvragen. Je klikt op het rapport dat je wil afdrukken.

Stap 4
Als je het rapport geopend hebt, klik je met de rechtermuis-knop en klik je op 'Druk af.

Tip! Je kan het rapport ook exporteren naar Excel of PDF. Als een rapport geƫxporteerd kan worden naar Excel en/of PDF, zie je aan de rechterkant deze knoppen:

Als je hierop klikt, wordt het bestand geƫxporteerd en gedownload.