Hoe kan ik een specifiek persoon een notificatie laten ontvangen wanneer een medewerker ziek is?

Hoe kan ik een specifiek persoon een notificatie laten ontvangen wanneer een medewerker ziek is?

Met Bitcare Personeel is het mogelijk om een notificatie naar één of meerdere personen te laten sturen wanneer de manager een ziekmelding beoordeeld heeft. Dit kan zeer handig zijn en komt vaker voor binnen organisaties waar de manager van de medewerker een aanvraag goedkeurt maar de 'HR Manager' de koppeling naar bijvoorbeeld het UWV op zich neemt.

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'. Kies boven in het scherm voor het tabblad 'Verlof en verzuim'.

Stap 3
Klik achter op het potloodje bij het type 'Ziek' onder Werknemer.

Stap 4
Bij het veld 'Informeer' kan je één of meerdere medewerkers toevoegen die geïnformeerd dienen te worden per mail.