Hoe kan ik een specifiek persoon een notificatie laten ontvangen wanneer een medewerker ziek is? - Bitcare

Hoe kan ik een specifiek persoon een notificatie laten ontvangen wanneer een medewerker ziek is?

In Bitcare is het mogelijk om een notificatie naar een of meerdere personen te laten sturen wanneer de manager een ziekmelding beoordeeld heeft.

Dit kan zeer handig zijn en komt vaker voor binnen organisaties waar de manager van de medewerker een aanvraag goedkeurt, maar de 'HR Manager' de koppeling naar bijvoorbeeld het UWV op zich neemt.

De notificatie kan ingesteld worden door de volgende stappen te volgen:

Stap 1
Ga naar Start en klik vervolgens op Instellingen.

Stap 2
Kies het tabblad 'Verlof en verzuim'.

Stap 3
Klik op het potloodje achter 'Ziek' om de instellingen aan te passen.

Stap 4
In het scherm dat verschijnt kan je achter 'Informeer' medewerkers selecteren die op de hoogte worden gebracht wanneer een medewerker ziek is.