Hoe kan ik extra kosten in rekening brengen?

Hoe kan ik extra kosten (zoals luiers, maaltijden etc.) in rekening brengen?

Sommige kinderdagverblijven hebben bepaalde activiteiten niet in de vaste prijs opgenomen. Om dit alsnog los te kunnen factureren kan je een prijs voor activiteiten aanmaken.

Stap 1
Je kan een prijs voor ‘Activiteiten’ aanmaken binnen het contract van het kind in het tabblad 'Prijzen'. Klik op het '+' om een nieuwe prijsregel toe te voegen.

Stap 2
Vervolgens kan je de activiteit selecteren. Bij 'Activiteit' kies je bijvoorbeeld ‘Luier’ en voer je hier de prijs van in. Iedere keer als de desbetreffende activiteit wordt geregistreerd op de iPad, zal dit in rekening gebracht worden. Het is ook mogelijk om de prijs in rekening te brengen na x-aantal uren.