Hoe kan ik instellen wie in de organisatie wat kan goedkeuren?

Hoe kan ik instellen wie in de organisatie wat kan goedkeuren?

Voor het optimaal inzetten van je organisatie is een juiste goedkeuringsflow belangrijk. Wie is er verantwoordelijk voor het goedkeuren van welke aanvragen?

Er zijn drie mogelijke instellingen voor de goedkeuringsflow voor verlofaanvragen of het indienen van declaraties
  1. HR manager: De medewerker die de rol Supervisor of HR manager heeft onder het menu 'Autorisatie';
  2. Manager (medewerker): Dit is de manager die gekoppeld is aan de medewerker, lees hier verder;
  3. Geselecteerde medewerker: Je kunt hier een medewerker selecteren zonder dat deze extra rechten heeft of gekoppeld is aan de medewerker als manager. Let wel op, deze medewerker krijgt dan alle verzoeken van de organisatie binnen.
Afhankelijke van de bovenstaande keuze komen de aanvragen als notificatie bij deze gebruiker terecht.

Verlof en Verzuim

Stap 1
Ga naar Start en klik op 'Instellingen'.

Stap 2
Kies in de rij kopjes voor 'Verlof en verzuim'.
Je kunt hier per verloftype instellen wie deze aanvragen moet goedkeuren.

Declaraties

Voor declaraties gaat dit op dezelfde manier. Deze instellingen zijn te vinden onder de kop 'Declaraties' in de algemene instellingen.