Hoe kan ik kinderen op meerdere locaties en verschillende dagen inplannen?

Hoe kan ik kinderen op meerdere locaties en verschillende dagen inplannen?

Het is binnen Bitcare mogelijk om kinderen op meerdere locaties in te plannen. Deze hebben wel echter altijd een stamlocatie (= contractlocatie), namelijk de basislocatie waar het kind het meest gepland is.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'. En kies het desbetreffende kind.

Stap 3
Klik op 'Contracten' om de vaste planning van het kind in te zien.

Stap 4
- Als er al een vaste planningsregel staat die je wilt bewerken dan klik je op het potloodje.
- Als er nog geen planningsregel staat en je wilt deze toevoegen dan klik je op het plusje. In dit geval kies je vervolgens voor 'Vast rooster' en kan je door naar 'Stap 6'.

Stap 5
Kies voor 'Wijzig de huidige planning':

Stap 6
- Vul de data (= start- en einddatum van het contract) in.
- Selecteer de locatie.
- Selecteer de groep.
- Vervolgens kan je een pakket selecteren (wanneer pakketten ingesteld zijn in de 'Algemene instellingen'). In dit geval 'geen'.
- Tot slot geef je aan of het pakket geldig is gedurende 'Schooldagen' of 'Vakantiedagen'.
- Klik op 'Volgende'.

Stap 7
Geef de planning in door de balkjes te verschuiven.

Stap 8
Om de planning op 'Locatie 2' toe te voegen klik je rechts op het plusje.

Stap 9
Je kiest voor 'Vast rooster' en klik op 'Volgende'.

Stap 10
- Vul de data (= start- en einddatum van het contract) in.
- Selecteer de locatie.
- Selecteer de groep.
- Vervolgens kan je een pakket selecteren (wanneer pakketten ingesteld zijn in de 'Algemene instellingen').
- Tot slot geef je aan of het pakket geldig is gedurende 'Schooldagen' of 'Vakantiedagen'. In dit geval 'Schooldagen'.
- Klik op 'Volgende'.

Stap 11
Geef de planning in door de balkjes te verschuiven.