Hoe kan ik (kinderopvang) communiceren met ouders via Bitcare?

Hoe kan ik (kinderopvang) communiceren met ouders via Bitcare?

U kunt op de volgende 4 manieren communiceren met de ouders:

• U kunt een chatbericht versturen naar een ouder. De ouder ontvangt direct een 'push' bericht en krijgt een melding van het chatbericht.
  • U kunt een document toevoegen bij het kindprofiel bij het tabblad 'Documenten'.
  • Bij het registreren van de activiteiten kunt u ook een notitie achterlaten.
  • U kunt bij de activiteiten een notitie invoeren. Deze notitie zien de ouders staan tussen de activiteiten.