Ziek- en beter melden via de humanwave app voor medewerkers - Bitcare

Hoe kan ik me ziek- en beter melden via de mobiele app?

Via de Bitcare app kan je, naast het checken en invoeren van je verlof en het registeren van tijd, je ook ziek en en beter melden. Hoe je je moet ziek- en beter melden wordt uitgelegd in deze helpfile. Eerst leggen wij de stappen uit op een Android-toestel en daarna dezelfde stappen op een IOS-toestel.

Hoe kan ik me ziek melden via een Android-toestel?
  1. Open de Bitcare app.
  2. Scroll naar beneden en klik op 'Planning'
  3. Klik rechtsonder op het 'plusteken'
  4. Kies in het menu wat opent voor 'Ziek melden'
  5. Vul de datum in van het moment waarop je ziek bent en vul eventueel de datum in waarop je denkt weer beter te zijn. Je kan hier ook een notitie toevoegen. Klik op 'Opslaan'. Je hebt jezelf nu ziek gemeld via de app.
    Let op: de datum waarop je verwacht beter te zijn, is enkel een verwachting, Je moet je ook nog beter melden op het moment dat je ├Ęcht beter bent.
Beter melden via een Android-toestel
Om beter te melden dien je weer naar de planning te gaan en nogmaals op het plusteken te klikken. Je kunt nu, in plaats van 'ziek melden', kiezen voor 'beter melden'. Vul de datum in waarop je weer begint met werken, voeg eventueel een notitie toe. Klik nu op 'Opslaan'

Hoe kan ik me ziek melden via een IOS-toestel
  1. Open de Bitcare app
  2. Scroll naar beneden en klik op 'Planning'
  3. Klik rechts bovenin op het 'Plusteken'
  4. Kies het type 'Ziek' in het menu wat open.
  5. Vul de datum in vanaf wanneer je ziek bent, vul eventueel de datum in waarvan je verwacht weer beter te zijn en voeg een notitie toe.
    Let op: de datum waarop je verwacht beter te zijn, is enkel een verwachting, je moet je ook nog beter melden op het moment dat je ├Ęcht beter bent.
Beter melden via een IOS-toestel
Om beter te melden dien je weer naar de planning te gaan en op het rode plusteken te klikken op het ziekte verzoek. Vul in het scherm wat opent de datum in waarop je weer begint met werken, voeg eventueel een notitie toe. Klik nu op 'Opslaan'.