Hoe kan ik meerdere verzoeken (flex, extra, credit, ruilen, verlof) in één keer goed- of afkeuren?

Hoe kan ik meerdere verzoeken (flex, extra, credit, ruilen, verlof) in één keer goed- of afkeuren?

Ouders voeren dagelijks verschillende verzoeken in. Wanneer jouw organisatie groter is, zal je op een dag meer verzoeken te verwerken krijgen, wat je meer tijd kost. Om het afhandelen van de verzoeken vlot te laten verlopen, kun je meerdere verzoeken in één keer afhandelen.

Let op: verzoeken kunnen enkel via de website goed-/afgekeurd worden.

Meerdere verzoeken (flex, extra, credit, ruilen, verlof) in één keer goed- of afkeuren

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Klik op 'Nog te doen'.

Stap 3
Open bovenin 'Verzoeken'.

Stap 4
Selecteer linksboven of je alleen de verzoeken van 'Kinderen' of 'Medewerkers' wilt bekijken, of dat je 'Alle' verzoeken wilt zien.
Vervolgens geef je aan voor welke periode je de verzoeken in wilt zien.

Stap 5
Nu zie je de openstaande verzoeken staan die je vanuit dit scherm op drie verschillende manieren kunt goed- of afkeuren:
  1. Je klikt op het vinkje achter het verzoek en kiest hier voor goed- of afkeuren (per verzoek)
  2. Je vinkt naar keuze de verzoeken aan en kiest hier voor goed- of afkeuren (meerdere verzoeken)
  3. Je klikt op 'Selecteer alles' en kiest hier voor goed- of afkeuren (alle verzoeken)

Het is ook mogelijk om de verzoeken (per verzoek) goed of af te keuren in de 'Persoonlijke planning' of vanuit de 'Planning met alle kinderen'.