Hoe kan ik meerdere verzoeken (flex, extra, credit, ruilen, verlof) tegelijk goed- of afkeuren?

Hoe kan ik meerdere verzoeken (flex, extra, credit, ruilen, verlof) in één keer goed- of afkeuren?

Ouders voeren dagelijks verschillende verzoeken in. Wanneer jouw organisatie groter is zal je op een dag meer verzoeken te verwerken krijgen en kost dit je meer tijd. Om het afhandelen van de verzoeken vlot te laten verlopen, kun je meerdere verzoeken in één keer afhandelen.

Let op: verzoeken kunnen enkel via website goed/afgekeurd worden.

Meerdere verzoeken (flex, extra, credit, ruilen, verlof) in één keer goed- of afkeuren

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Klik op de knop 'Nog te doen'.

Stap 3
Open hier het kopje 'Verzoeken'.

Stap 4
Selecteer linksboven of je alleen de verzoeken van 'Kinderen', 'Medewerkers' of dat je 'Alle' verzoeken wilt zien.
Vervolgens geef je aan voor welke periode je de verzoeken wilt zien.

Stap 5
Je ziet de openstaande verzoeken en kunt de verzoeken vanuit dit scherm op drie verschillende manier goed- of afkeuren:
  1. Je klikt op het vinkje achter het verzoek en je kiest hier voor goed- of afkeuren (per verzoek)
  2. Je vinkt naar keuze de verzoeken aan en je kiest hier voor goed- of afkeuren (meerdere verzoeken)
  3. Je klikt op 'Selecteer alles' en je kiest voor goed- of afkeuren (alle verzoeken)

Het is ook mogelijk om in de 'Persoonlijke planning' of vanuit de 'Planning met alle kinderen' de verzoeken goed- of af te keuren (per verzoek).