Hoe kan ik meerdere verzoeken/declaraties in één keer goed- of afkeuren?

Hoe kan ik meerdere verzoeken in één keer goed- of afkeuren?

Medewerkers voeren dagelijks verschillende verzoeken in. Wanneer je organisatie groter is zal je op een dag meer verzoeken te verwerken krijgen en kost dit je meer tijd. Om het afhandelen van de verzoeken vlot te laten verlopen, kan je meerdere verzoeken in één keer afhandelen. Onderstaand wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Stap 1
Ga naar 'Start' en klik op de naam van je organisatie.

Stap 2
Klik links op het tabblad 'Nog te doen'.

Stap 3
Open hier het kopje 'Nog te doen.

Stap 4
Je ziet de openstaande verzoeken/declaraties en kunt de verzoeken/declaraties vanuit dit scherm op drie verschillende manier goed- of afkeuren:
1. Je klikt op het vinkje achter het verzoek/declaratie en je kiest hier voor goed- of afkeuren
2. Je vinkt naar keuze de verzoeken/declaraties aan en je kiest hier voor goed- of afkeuren
3. Je klikt op 'Selecteer alles' en je kiest voor goed- of afkeuren