Hoe kan ik mijn contactpersonen exporteren?

Via de rapporten kan je gemakkelijk de contactpersonen vanuit Bitcare exporteren. Hieronder wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Rapporten'.

Stap 3
Je zit nu in het gedeelte van Bitcare waar je rapporten kan opvragen. Klikt links in het menu op 'Import/Export'.

Stap 4
Vervolgens klik je op 'Exporteer contacten' en klik je op 'Genereer'.