Hoe kan ik mijn tijd klokken via de mobiele app? - Bitcare

Hoe kan ik mijn tijd klokken via de mobiele app?

Aan- en afmelden gaat met de app van Bitcare erg gemakkelijk.

Hier kun je direct aan- en afmelden voor bepaalde werkzaamheden door op de knop 'Aanmelden' te klikken.

Wanneer je op het witte vlak klikt, ga je naar de tijdregistratie. Door rechtsboven in op het plusteken te klikken, kun je een nieuwe registratie aanmaken voor een bepaalde tijd, datum en locatie. Ook notities kunnen hier worden toegevoegd.