Hoe kan ik notities achterlaten via de 'Bitcare voor ouders' app?

Hoe kan ik notities achterlaten via de 'Bitcare voor ouders' app?

Let op: de leidsters op de groepen krijgen hier geen melding van op de iPad. In urgente gevallen kan je dan ook beter gebruik maken van de chat, waar de leidsters wel een melding van ontvangen op de iPad.

Het schrijven van notities werkt als volgt:

Stap 1
Druk met je vinger op het pijltje achter 'Activiteiten'.

Stap 2
Je komt nu in het activiteiten overzicht. Klik hier rechtsboven op het '+' om een notitie toe te voegen.

Stap 3
Schrijf vervolgens de notitie die je wilt achterlaten.

Deze notitie zal zichtbaar zijn in de activiteiten lijst van je kind.