Hoe kan ik reeds aangemelde kinderen op de wachtlijst zetten?

Hoe kan ik reeds aangemelde kinderen op de wachtlijst zetten?

In Bitcare is het mogelijk om reeds aangemelde kinderen op de wachtlijst te zetten. Hiervoor kun je een groep aanmaken en de kinderen die je op de wachtlijst wilt zetten in deze groep plaatsen. Volg hiervoor onderstaand stappenplan.

Wachtlijst groep instellen

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Klik op de startpagina bovenaan op 'Instellingen'.

Stap 3
Klik op de locatie waar je de groep aan toe wilt voegen.

Stap 4
Klik vervolgens op '+' naast 'Groepen'.

Stap 5
Vul de groepsgegevens in en geef deze groep de naam 'Wachtlijst'.
De capaciteit maakt niet uit; deze kun je op 50 zetten.

Stap 6
Klik vervolgens op 'Bewaar' om de gegevens op te slaan.

Koppel het kind aan de wachtlijst groep

Stap 1
Navigeer naar het desbetreffende kind.

Stap 2
Klik op 'Contracten'.

Stap 3
Voeg een planning toe door op '+' te klikken.

Stap 4
Kies voor 'Vast rooster'.

Stap 5
Kies bij de groep voor 'Wachtlijst' en stel de dag(en) op de wachtlijst in. Klik op 'Bewaar' en bekijk de planning van de wachtlijst.