Hoe kan ik tijd registreren via de mobiele app of de web-app?

Hoe kan ik mijn tijd registreren via de Bitcare voor medewerkers app of de webapplicatie?

In Bitcare is het voor medewerkers mogelijk om op twee manieren de gewerkte uren in te voeren. Dit kan je doen via de mobiele app (Bitcare voor Medewerkers) of via de web applicatie app.bitcare.com

1. Tijd registreren via de mobiele app: Bitcare voor Medewerkers

Bitcare voor Medewerkers is onze app speciaal voor de medewerkers van de opvang. De app is beschikbaar voor zowel iOS en Android en is te herkennen aan dit logo:

Aan- en afmelden gaat met de Bitcare voor medewerkers erg gemakkelijk. Open de app, klik op je naam en klik vervolgens op 'Aanmelden'. Je bent nu ingeklokt.

Hier kun je direct aan- en afmelden voor bepaalde werkzaamheden door op de knop 'Aanmelden' te klikken.

Wanneer je op het witte vlak klikt ga je naar het weekoverzicht van de tijdregistratie. Door hier rechtsboven op het plusteken te klikken kun je een nieuwe registratie aanmaken voor een bepaalde tijd, datum en locatie. Ook kunnen hier notities worden toegevoegd. Wanneer je de tijdsregistratie van een andere dag wil invoeren kan je door op de datum te klikken de juiste dag selecteren.

2. Tijd registreren via de web applicatie: app.bitcare.com

Als een medewerker is uitgenodigd voor Bitcare en het account gekoppeld is, kan de medewerker via de website van Bitcare (app.bitcare.com) inloggen. De gegevens die de medewerker daar ziet is afhankelijk van de rol/autorisatie die toegedeeld is aan de desbetreffende medewerker. Hieronder zie je een voorbeeld hoe de eerste pagina eruit kan zien:

Wanneer de medewerker zijn/haar tijd wil registreren kan dat bij 'Activiteiten' in het linkermenu. Bovenin het scherm zie je verschillende activiteiten die de medewerker kan aanvragen of invoeren. Door op het deurtje met de groene pijl te klikken kan de medewerker zichzelf aanmelden:

Wanneer de medewerker zichzelf aan het einde van de dag wil afmelden kan dit gedaan worden door op het deurtje met de rode pijl te klikken:

Als de tijden niet kloppen of als je achteraf de tijdsregistratie wilt noteren is dat ook mogelijk, door in het linkermenu naar 'Tijdsregistratie' te gaan. Hier zie je overzichtelijk per week wat de geplande dagen/tijden zijn geweest en wat de daadwerkelijke tijdsregistratie is. Door rechtsboven op het potloodje te klikken kan de medewerker de uren aanpassen: