Hoe kan een medewerker tijd registreren? - Bitcare

Hoe kan ik tijd registreren via de mobiele app of de web-app?

In Bitcare is het voor de medewerkers mogelijk om via twee verschillende kanalen de tijdsregistratie in te voeren.
Dit kan je doen via de mobiele app (Bitcare voor Medewerkers) of via de web applicatie app.bitcare.com.

Mobiele app: Bitcare voor Medewerkers

De Bitcare app voor Medewerkers. Deze app is voor de medewerkers van het kinderdagverblijf. Deze app is alleen beschikbaar voor kinderdagverblijven die gebruik maken van Bitcare Personeel.

Aan- en afmelden gaat met de app van Bitcare erg gemakkelijk.

Hier kun je direct aan- en afmelden voor bepaalde werkzaamheden door op de knop 'Aanmelden' te klikken.

Wanneer je op het witte vlak klikt, ga je naar de tijdregistratie. Door rechtsboven in op het plusteken te klikken, kun je een nieuwe registratie aanmaken voor een bepaalde tijd, datum en locatie. Ook notities kunnen hier worden toegevoegd. Wanneer je de tijdsregistratie van een andere dag wil invoeren kan je door op de datum te klikken, de juiste dag selecteren.

Web applicatie: app.bitcare.com

Als medewerkers is uitgenodigd voor Bitcare en de koppeling heeft gemaakt, kan hij/zij via de website van Bitcare inloggen. Het scherm dat de medewerker ziet is afhankelijk van de rol/autorisatie die gekoppeld is aan de desbetreffende medewerker. Hieronder zie je een voorbeeld hoe de eerste pagina eruit kan zien.

Wanneer de medewerker zijn/haar tijd wil registreren kan dat bij Activiteiten. Boven in het scherm zie je verschillende activiteiten die de medewerker kan aanvragen/invoeren. Door op de aan de linkerkant te klikken kan de medewerker zichzelf aanmelden.

Wanneer de medewerker zichzelf aan het einde van de dag wil afmelden kan de medewerker opnieuw op deze deur klikken. Als de tijden niet kloppen of je wilt achteraf de tijdsregistratie noteren is dat mogelijk, door in het linkermenu naar 'Tijdsregistratie' te gaan. Hier zie je overzichtelijk per week wat de geplande dagen/tijden zijn geweest en wat de daadwerkelijke tijdsregistratie is. Door rechtsboven op het potloodje te klikken kan de medewerker de uren aanpassen.

Mochten er verder vragen zijn over het invoeren van de uren, kan de medewerker dit vragen aan zijn/haar leidinggevende.
Als de leidinggevende er niet uitkomt kan er contact opgenomen worden via help@bitcare.com