Hoe kan ik uitleggen wat Bitcare inhoudt voor ouders? (tekst voor ouders)

Hoe kan ik uitleggen wat Bitcare inhoudt voor ouders? (tekst voor ouders)

Om de ouders te informeren dat je gebruik gaat maken van Bitcare, en uit te leggen wat dit inhoudt, kan je de volgende standaardtekst gebruiken:

Beste ouder(s)/verzorger(s),


Met trots delen wij u mede dat wij vanaf [datum] gebruik gaan maken van een nieuw softwaresysteem genaamd 'Bitcare'. Met behulp van deze online dienst willen wij de communicatie met u als ouder/verzorger nog verder optimaliseren.


Wat kunt u verwachten?

Met Bitcare zullen gedurende de dag activiteiten en foto’s online met u gedeeld. Via een app en website kunt u zien hoe laat uw kind heeft geslapen, gegeten en gedronken en welke leuke activiteiten er met de kinderen zijn ondernomen. Ook kunt u de planning bekijken en verzoeken indienen omtrent vakanties, ziekte, extra dagen en ruildagen. Daarnaast kunt u chatten met leidsters op de groep. Met Bitcare blijft u altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van uw kind(eren). Zo kunt u zorgeloos werken en hoeft u niets te missen!


Binnenkort ontvangt u een mail met de uitnodigingslink van Bitcare. Als u zich heeft aangemeld kunt u vervolgens de dagelijkse activiteiten van uw kind(eren) raadplegen via de app voor uw smartphone en/of tablets. Ook facturen en documenten zijn inzichtelijk binnen de app voor ouders. De app kunt u vinden in de App Store/Google Play Store onder de naam 'Bitcare voor ouders'.

 

Let op: de chatfunctie graag alleen gebruiken voor urgente zaken!


Wij wensen u veel plezier met het gebruik van Bitcare!


In deze helpfile vind je in de bijlage een belangrijke uitleg voor ouders. Dit bestand kan je downloaden en bijvoegen in een e-mail naar de ouders. 

Tip! Wij raden je aan om onze Ouder App video te delen met de ouders.  • Related Articles

  • Bitcare: alles voor ouders

   In dit document vind je alle handige zaken met betrekking tot de introductie van Bitcare bij ouders. Je kunt deze teksten naar eigen wensen aanpassen. Na het doorlezen van dit document ben je helemaal klaar om de ouders optimaal te informeren en ...
  • Ouder uitleg Bitcare

   Voortaan altijd op de hoogte zijn van alle activiteiten en belangrijke gegevens omtrent jouw kind(eren) in de kinderopvang? Bitcare bied je deze mogelijkheden door middel van de Bitcare app en de website.  Tip! Voor kinderopvang organisatie's: deel ...
  • Uitleg en promotiemateriaal voor Ouders

   Voortaan altijd op de hoogte zijn van alle activiteiten en belangrijke gegevens omtrent je kind(eren) in de kinderopvang? Bitcare bied je deze mogelijkheden door middel van de Bitcare app en website. In de bijlage vind je een zeer handige uitleg over ...
  • Video: uitleg Bitcare app voor Ouders

   In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de Bitcare app voor Ouders werkt. Super handig als jullie net begonnen zijn met Bitcare of als er nieuwe ouders zijn die de app voor het eerst gaan gebruiken.
  • Hoe download ik de app 'Bitcare voor ouders'?

   Ouders met een kind bij een kinderopvang die gebruik maakt van Bitcare, kunnen gratis gebruik maken van de Bitcare app voor Ouders. Deze app stelt ouders in staat om de activiteiten en ontwikkelingen van hun kind te volgen gedurende de hele ...