Hoe kan ik verlof, ziekte of onwettig verlof/onaangekondigd afwezig verwijderen op de iPad?

Hoe kan ik verlof, ziekte of onwettig verlof/onaangekondigd afwezig verwijderen op de iPad?

Stap 1
Open de Bitcare app.

Stap 2
Je zit nu op de Startpagina. Druk op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij je een wijziging wilt door voeren.

Stap 3
Druk op 'Planning' (linksboven).

Stap 4
Vervolgens druk je bij de betreffende datum en kind op het verlof, ziekte of onaangekondigd afwezig.

Stap 5
Druk onderaan op 'Verwijderen'.