Hoe kan ik wijzigingen in de planning doorgeven via de mobiele app?

Hoe kan ik wijzigingen in de planning doorgeven via de Bitcare medewerker app?

Via de Bitcare medewerker app kun je heel eenvoudig wijzigingen met betrekking tot je planning doorgeven. Denk hierbij aan flexplannen, overwerk of plus/min uren (afhankelijk van welke types gebruikt worden binnen jouw organisatie).

Stap 1
Open de mobiele app, en klik op 'Planning' in het dashboard.
De maandplanning opent. Als je een vast plan hebt, zal je deze onderaan de maandplanning terug zien wanneer je op een dag klikt.

Stap 2
Door op één van de dagen te klikken kun je onderin het schema voor die dag zien. Door te klikken op het plusteken rechtsboven (iOS) of op het plusteken onderaan (Android) kun je aanpassingen maken in de planning. Hierbij heb je de volgende keuzes:
  1. Overwerk: Hier kun je overwerk aangeven. Indien gewenst kan hierbij ook een notitie worden geplaatst.
  2. Plus/min uren: Hier kun je extra gewerkte uren of minder gewerkte uren aangeven. Ook is hier is een notitie bij te plaatsen.
  3. Flexibel: Hier kun je de gewerkte uren aangeven wanneer je een flexcontract hebt. Naast de datum en tijden dat je werkt, kan je ook aangeven op welke locatie dit is. Dit kan alleen wanneer de organisatie over meerdere locaties beschikt. Ook hier zijn notities toe te voegen.
Het verzoek wordt ingediend en komt in Bitcare vanzelf bij de persoon terecht die het verzoek moet goed- of afkeuren. Wanneer het verzoek is beoordeeld ontvang je hier een notificatie over.