Hoe kan ik wijzigingen in de planning doorgeven via de mobiele app?

Hoe kan ik wijzigingen in de planning doorgeven via de mobiele app?

Via de Bitcare medewerker app kun je wijzigingen met betrekking tot de planning doorgeven. Denk hierbij aan flex-plannen, overwerk of plus/min uren afhankelijk van welke type actief zijn in jullie organisatie.

Stap 1
Open de mobiele app, en klik op 'Planning' in het dashboard.
De maand planning opent. Wanneer je een vast plan hebt, zal je deze terug zien wanneer je een dag aanklikt.

Stap 2
Door op een van de dagen te klikken kun je onderin het schema voor die dag zien. Wanneer je op het plusteken rechtsboven in klikt (IOS) of op het plusteken onder in (Android), kan je aanpassingen maken in de planning. De keuzes waaruit je hebt zijn als volgt:
  1. Overwerk: Hier kun je overwerk aangeven. Ook is hier een notitie bij te plaatsen wanneer gewenst.
  2. Plus/min uren: Hier kun je extra gewerkte uren of minder gewerkte uren aangeven. Ook is hier is een notitie bij te plaatsen.
  3. Flexibel: Hier kun je de gewerkte uren aangeven wanneer je een flex-contract hebt. Naast de datum en tijden dat je werkt, kan je ook aangeven op welke locatie dit is. Dit kan alleen wanneer de organisatie over meerdere locaties beschikt. Ook zijn hier notities toe te voegen.
Vanuit dit scherm kun je ook verlof aan te vragen.
Meer informatie over deze functies is terug te vinden in de helpfile: Verlof aanvragen

Het verzoek wordt ingediend en komt bij de persoon terecht die deze zal goedkeuren. Wanneer het verzoek is goedgekeurd ontvang je hier een notificatie over.