Hoe kan ik zien welke versie van de Bitcare app ik nu gebruik?

Hoe kan ik zien welke versie van de Bitcare app ik nu gebruik?

Stap 1
Open de Bitcare app op je iPad. Ga terug naar het hoofdscherm met de organisatie en locatie(s) door linksboven op het pijltje te klikken.

Stap 2
Wanneer je in het hoofdscherm bent, klik je linksboven op de drie streepjes.

Stap 3
In het menu dat opent klik je op het kopje 'Info'.

Er verschijnt een scherm met informatie. Bij 'Versie' zie je welke versie je nu in gebruik hebt.