Hoe koppel ik een school aan een kind?

Het is mogelijk om een school te koppelen aan een kind. Dit is handig voor de schoolophaal lijst, welke gebruikt kan worden voor de BSO. Allereerst maak je de school als contact aan en vervolgens selecteer je deze school bij het kind. Dit gaat op de volgende wijze:

1. School aanmaken
Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik in de homepage op 'Kinderen' en vervolgens op het kopje 'Scholen'.

Stap 3
Klik rechtsboven op de '+'.

Stap 4
Vervolgens vul je de gegevens van de school in:

2. School koppelen aan het kind
Stap 1
Klik op de homepagina op 'Kinderen'. Kies het desbetreffende kind door op de foto te klikken.

Stap 2
Klik vervolgens op het tabblad 'Contracten'.

Stap 3
Klik op het kopje ‘Details’.

Stap 4
Klik op het potlood:

Stap 4
Selecteer vervolgens de school

Indien een kind wijzigt van school dan kan je dit aanpassen door te klikken op het potlood (zie stap 3) en de nieuwe school te selecteren. Vervolgens klik je op 'Bewaar'.