Hoe krijg ik een kind met een flexibel contract zichtbaar in het schema?

Hoe krijg ik een kindje met een flexibel contract zichtbaar bij één of meerdere groepen in het tabblad 'Planning'?

Bij het tabblad 'Contracten' van het kind kan een flexibel kind gekoppeld worden aan een bepaalde groep.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Kies daarna voor het kopje 'Kinderen'.

Stap 2
Zoek het desbetreffende kind op en klik op tabblad 'Contracten'.

Stap 3
Klik op het '+' om een nieuwe planning toe te voegen.

Stap 4
Kies voor een 'Vast rooster' en klik op volgende.

Stap 5
Selecteer de locatie en de groep waar je het kind flexibel wilt in kunnen plannen.

Stap 6
Schuif de balkjes op elkaar.  Dit omdat het kind dan een vaste-lege planning krijgt, maar geen vaste planning. Het voordeel hiervan is dat het kind dan wel naar voren komt bij een groep en daardoor gemakkelijk vanuit het tabblad 'Planning' flexibel ingepland kan worden.

Tip! Mocht je een kind met een flexibel contract in meerdere groepen willen zien, dan maak je meerdere vaste roosters op de desbetreffende groepen aan zonder vaste uren.