Hoe krijg ik een kindje met een flexibel contract zichtbaar bij één of meerdere groepen in het tabblad 'Planning'?

Hoe krijg ik een kindje met een flexibel contract zichtbaar bij één of meerdere groepen in het tabblad 'Planning'?

Bij het tabblad 'Contracten' van het kind kan een flexibel kind gekoppeld worden aan een bepaalde groep. Dit kunnen ook meerdere groepen zijn. Dat is handig, aangezien dan altijd het kind ook in die groep ziet zonder planning. Vanuit daar kan het dan eenvoudig ingepland worden.

Kind plannen op meerdere groepen

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Klik daarna op het knopje 'Kinderen'.

Stap 2
Zoek het desbetreffende kind op en klik op tabblad 'Contracten'.

Stap 3
Klik op het '+' om een nieuwe planning toe te voegen.

Stap 4
Kies voor een 'Vast rooster' en klik op volgende.

Stap 5
Selecteer de locatie en de groep waar je het kind flexibel wilt in kunnen plannen.

Stap 6
Schuif de balkjes op elkaar. Dit omdat het kind dan een vaste-lege planning krijgt. Het voordeel hiervan is dat het kind dan wel naar voren komt bij een groep en daardoor gemakkelijk vanuit het tabblad 'Planning' flexibel ingepland kan worden.

Tip! Mocht je een kind met een flexibel contract in meerdere groepen willen zien, dan maak je meerdere vaste roosters op de desbetreffende groepen aan zonder vaste uren. Herhaal hiervoor stap 1 t/m 6.