Hoe log ik voor de eerste keer in?

Wat heb ik nodig?
Bitcare gebruikt Google-accounts, Facebook-accounts, Microsoft-accounts en Apple-accounts voor het herkennen van de gebruikers. Mocht je één van deze accounts nog niet hebben raden wij je aan om deze aan te maken. Je kunt hiervoor een van de volgende links gebruiken:

Facebook account
www.facebook.com

Microsoft account
http://account.live.com/

Apple account

Microsoft-account
Een Microsoft-account bestaat uit een combinatie van een e-mailadres en een wachtwoord dat je gebruikt om je aan te melden bij services als Hotmail, Messenger, Skydrive, Windows Phone, Xbox LIVE of Outlook.com. Als je al een e-mailadres en wachtwoord gebruikt om je bij deze of andere services aan te melden, heb je al een Microsoft-account.

Hoe log ik in?
  1. Je bent door je kinderopvang uitgenodigd om gebruik te maken van Bitcare. Deze uitnodiging krijg je per e-mail.
  2. Ga naar de e-mail van Bitcare.
  3. Klik op de eerste link in de e-mail.
  4. Je krijgt de welkomstpagina van Bitcare te zien. Je kunt in dit scherm kiezen met welk account je wilt inloggen. Je kunt kiezen uit Google+, Facebook, Microsoft of Apple.
  5. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in wat je gebruikt bij het gekozen account.
  6. In het volgende scherm controleer je aan de linkerkant je e-mailadres en aan de rechterkant je identiteit.
  7. Wanneer deze kloppen, vink je ‘Ik accepteer de algemene voorwaarden’ aan.
  8. Accepteer de voorwaarden en klik op ‘Ja, voeg toe aan mijn account’.
Je hebt nu toegang tot Bitcare.