Hoe log ik voor de eerste keer in bij Bitcare?

Bitcare gebruikt Google-, Facebook, Microsoft en Apple-accounts voor het herkennen van de gebruikers. Mocht je één van deze accounts nog niet hebben raden wij je aan om deze aan te maken. Je kunt hiervoor een van de volgende links gebruiken:
  1. Google-account | https://accounts.google.com/SignUp
  2. Facebook account | www.facebook.com
  3. Microsoft account | http://account.live.com/ (Hotmail, Messenger, Skydrive, Windows Phone, Xbox LIVE of Outlook.com)
  4. Apple account | https://appleid.apple.com

Hoe log ik in?
  1. Je bent door je kinderopvang uitgenodigd om gebruik te maken van Bitcare. Deze uitnodiging krijg je per e-mail.
  2. Ga naar de e-mail van Bitcare.
  3. Klik op de eerste link in de e-mail.
  4. Je krijgt de welkomstpagina van Bitcare te zien. Je kunt in dit scherm kiezen met welk account je wilt inloggen. Je kunt kiezen uit Google+, Facebook, Microsoft of Apple.
  5. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in wat je gebruikt bij het gekozen account.
  6. In het volgende scherm controleer je aan de linkerkant je e-mailadres en aan de rechterkant je identiteit.
  7. Wanneer deze kloppen, vink je ‘Ik accepteer de algemene voorwaarden’ aan.
  8. Accepteer de voorwaarden en klik op ‘Ja, voeg toe aan mijn account’.
Hoera! Je hebt nu toegang tot Bitcare. We wensen je veel plezier met Bitcare.