Hoe maak ik van een medewerker een manager / leidinggevende?

Hoe maak ik van een medewerker een manager / leidinggevende?

Het kan voorkomen dat een medewerker de leidinggevende/manager wordt van een bepaalde afdeling of locatie. Hoe dit ingesteld kan worden wordt in deze helpfile uitgelegd.

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Medewerkers'. Zoek de desbetreffende medewerker.

Stap 3
Klik links in het menu  op 'Relaties' .

Stap 4
Zoek de medewerkers op waarvan deze persoon de manager / leidinggevende is en klik op het potloodje om de relatie te bewerken. Mocht de relatie er niet tussen staan, dan klik op het plusje om een relatie toe te voegen.

Stap 5
Selecteer voor deze medewerkers de relatie 'Ondersteunend'. Nu is de medewerker automatisch manager / leidinggevende van de persoon die je ondersteunend hebt gemaakt.