Hoe machtig ik Bitcare in het PFZW portaal?

Wanneer je gebruikt maakt van de Bitcare Full Service salarisverwerking dan verzorgt Bitcare maandelijks de pensioenaangifte voor jouw organisatie.

Meldingen en berichten vanuit het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) komen niet automatisch bij Bitcare terecht. We verzoeken je daarom om Bitcare te machtigen als administratiekantoor, zodat Bitcare ook de berichtgeving krijgt en meldingen kan ondernemen indien nodig.

Hoe kun je Bitcare machtigen? Volg de onderstaande zes stappen.

Stap 1
Log in op het werkgeversportaal van PFZW via https://www.pfzw.nl/Werkgevers/Paginas/Default.aspx.

Stap 2
Klik op ‘Profiel’.

Stap 3
Wanneer je op ‘Profiel’ hebt geklikt verschijnt er een grijze balk. Kies hier ‘Contactpersonen en gebruikers’.

Stap 4
Helemaal onder de pagina die opent kun je kiezen voor ‘Hoe machtig ik mijn Administratiekantoor’.

Stap 5
Wanneer je dit formulier opent kun je kiezen voor ‘Administratiekantoor machtigen’.

Stap 6
In het formulier kun je onderstaande gegevens invullen:
  1. Ingangsdatum machtiging: datum per wanneer Bitcare de Full Service dienstverlening uitvoert
  2. Nummer administratiekantoor: 294563
  3. Naam administratiekantoor: Bitcare B.V.
  4. Adres: Elektronicaweg 35 2628 XG Delft
  5. Salarispakket: selecteer uit de lijst Bitcare Humanwave
  6. Tijdvak: maandelijks
  7. Contactpersoon: naam van de medewerker die de salarisperiode voor je verwerkt
  8. Telefoonnummer 1: 085 401551
  9. Telefoonnummer 2: nvt
  10. E-mailadres: salaris@bitcare.com
Klik op verzenden.