Hoe meld ik een ziek kind beter via de website?

Wij adviseren om de ouders zelf het kind beter te laten melden via de Bitcare app voor Ouders. Hoe dit werkt wordt uitgelegd in deze video (tip: deel deze video met de ouders). Indien het kind niet door de ouders is beter gemeld, dan kan je dit altijd zelf nog doorvoeren via de iPad of website. In deze helpfile bespreken we het beter melden via de website.

BELANGRIJK!: kinderen moeten altijd beter gemeld worden, ongeacht of er wel of geen 'Verwachte einddatum' van de ziekte ingegeven is.

Een 'Verwachte einddatum' van de ziekte is handig voor het maken van een planning. Mocht een kind echter weer na ziekte en de verwachte einddatum aanwezig zijn op de kinderopvang, dan zal het altijd dus eerst nog beter gemeld moeten worden.

Kind beter melden via de website

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Kinderen'. Klik op het desbetreffende kind.

Stap 3
Klik links op het tabblad 'Planning.

Stap 4
Klik op de ziekte op de dag dat het kind beter is. In het voorbeeld hieronder is dat 11 juni.

Stap 5
Klik op het 'duimpje'. Het kind is die dag weer beter.