Hoe ontvang ik als medewerker mails van mijn verzoeken?

Je kunt vanuit Bitcare ook mails ontvangen van jouw ingediende verzoeken. Deze komen dan terecht in jouw eigen mail, waardoor je direct op de hoogte bent van de status van jouw verzoek.

Stap 1
Klik rechtsboven op de startpagina op jouw profielfoto.

Stap 2
Ga naar het tabblad ‘Instellingen’ en klik bij Email notificaties op de herinneringen die je per mail wilt ontvangen.

Stap 3
Klik vervolgens op de potloden. Je kunt de mail instellen per gebeurtenis, per dag of per week. Wij raden je aan om de mail per gebeurtenis te zetten. Mocht je te veel mail krijgen, dan kan je ze altijd verzamelen per dag of per week.

Stap 4
Hierna moet je het mailadres nog controleren, door in jouw persoonlijke gegevens naar ‘Persoonlijk’ te gaan. Het e-mailadres wat hier als primair wordt ingesteld, zal worden gebruikt voor het verzenden van e-mail notificaties.