Hoe ontvang ik als ouder mails van mijn verzoeken?

Je kan vanuit Bitcare mails ontvangen van de door jou ingediende verzoeken. Deze komen dan terecht in je eigen mail, waardoor je direct op de hoogte bent van de status van je verzoek.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik rechtsboven op het anoniem icoontje of een ingestelde profielfoto. Klik vervolgens op je naam om in je persoonlijke omgeving te komen.

Stap 3
Klik vervolgens op het kopje ‘Instellingen’.

Stap 4
Onder het kopje 'Email notificaties' klik je op 1 van de potloden. Je kan de mail instellen per gebeurtenis, per dag of per week. Wij raden je aan om de mail per gebeurtenis te zetten. Mocht je te veel mail krijgen, dan kan je ze altijd per dag of per week verzamelen.

Stap 5
Hierna moet je het mailadres nog controleren. Klik op het kopje 'Persoonlijk' en ga naar het kopje 'Emailadressen'. Het e-mailadres wat hier als primair wordt ingesteld, zal worden gebruikt voor het verzenden van e-mail notificaties.