Hoe ontvang ik (de opvang) mails van verzoeken van ouders en/of medewerkers?

Hoe ontvang ik (de opvang) mails van verzoeken van ouders en/of medewerkers?

Wanneer je verantwoordelijk bent voor het goedkeuren of afwijzen van verzoeken van ouders en medewerkers is het belangrijk om netjes op alle verzoeken te reageren. Overzicht van de binnenkomende verzoeken is daarbij van groot belang. Je kan daarom vanuit Bitcare mails ontvangen over ingediende verzoeken, zodat je nooit iets over het hoofd ziet. Deze mails komen dan terecht in je eigen mailbox, waardoor je direct op de hoogte bent van de status van jouw verzoeken.

Mails ontvangen van verzoeken van ouders en/of medewerkers

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op je profielfoto en dan op je eigen naam.

Stap 2
Je bent nu in jouw persoonlijke instellingen. Klik vervolgens op het tabblad 'Instellingen'.

Stap 3
Klik vervolgens op de potloden onder Email 'Notificaties'. Je kan de mail instellen per gebeurtenis, per dag of per week. Wij raden je aan om de mail per gebeurtenis te zetten. Mocht je te veel mail krijgen, dan kan je ze altijd verzamelen per dag of per week.

Stap 4
Hierna is het verstandig om het mailadres nog controleren, door naar het tabblad 'Persoonlijk' te gaan. Het e-mailadres wat hier als primair wordt ingesteld, zal worden gebruikt voor het verzenden van e-mail notificaties.