Hoe plan ik een kindje 2-, 3- of 4-wekelijks in Bitcare?

Hoe plan ik een kindje 2-, 3- of 4-wekelijks in?

Bij het tabblad 'Contracten' van het kind kunnen wekelijkse planningen vastgelegd worden. Automatisch opent Bitcare de sectie 'Planning'.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Klik vervolgens op het kopje 'Kinderen'.

Stap 2
Zoek het desbetreffende kind en klik links op het tabblad 'Contracten'.

Stap 3
Er zijn twee manieren om de 2-, 3- of 4-wekelijkse planning in te voeren.
  1. Door op het plusje te klikken kan je een nieuwe wekelijkse planning toevoegen
  2. Door op het potloodje te klikken kan je de huidige planningsregel wijzigen naar een wekelijkse planning

Stap 4
Afhankelijk van welke optie je gekozen hebt maak je een van onderstaande keuzes.

• Wanneer je op het plusje hebt geklikt, kies dan voor 'Vast rooster' en voer de overige gegevens in.
  • Wanneer je op het potloodje hebt geklikt, kies dan voor 'Wijzig de huidige planning' en voer de overige gegevens in.
Stap 5
Je kan vervolgens een keuze maken uit de volgende planningen.
  • Wekelijks
  • 2-wekelijks
  • 3-wekelijks
  • 4-wekelijks

Let op: week 1 is de startdatum van het contract. Controleer altijd even in de (maand) planning of de wekelijkse planning correct ingevoerd is.