Hoe plan ik een kindje 2-, 3- of 4-wekelijks in? (om de week)

Hoe plan ik een kindje 2-, 3- of 4-wekelijks in? (om de week)

In Bitcare is het mogelijk om een kindje 2, 3- of 4-wekelijks te plannen. Deze planning zal om de 2-, 3- of 4-weken terugkeren. Bij het tabblad 'Contracten' van het kind kunnen deze verschillende wekelijkse planningen vastgelegd worden. Dit is handig in het geval een kind om de week wel of niet komt.

Bijvoorbeeld:
  1. Week 1: maandag en dinsdag
  2. Week 2: alleen op dinsdag

2-, 3- of 4-wekelijks plannen

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Klik vervolgens op het kopje 'Kinderen'.

Stap 2
Zoek het desbetreffende kind en klik links op het tabblad 'Contracten'.

Stap 3
Er zijn twee manieren om de 2-, 3- of 4-wekelijkse planning in te voeren.
  1. Door op het plusje te klikken kan je een nieuwe wekelijkse planning toevoegen
  2. Door op het potloodje te klikken kan je de huidige planningsregel wijzigen naar een wekelijkse planning

Stap 4
Afhankelijk van welke optie je gekozen hebt maak je een van onderstaande keuzes.

• Wanneer je op het plusje hebt geklikt, kies dan voor 'Vast rooster' en voer de overige gegevens in.
  • Wanneer je op het potloodje hebt geklikt, kies dan voor 'Wijzig de huidige planning' en voer de overige gegevens in.
Stap 5
Je kan vervolgens een keuze maken uit de volgende planningen.
  • Wekelijks
  • 2-wekelijks
  • 3-wekelijks
  • 4-wekelijks
Let op: week 1 is de startdatum van het contract. Controleer altijd even in de (maand) planning of de wekelijkse planning correct ingevoerd is.

Klik op 2-wekelijks,  3-wekelijks of 4-wekelijks en pas de tijden aan. Klik hierna op 'Bewaar'

Stap 6
Controleer de planning altijd via 'planning' > 'maand'.