Hoe plan ik een medewerker op een of meerdere locaties/groepen?

Hoe plan ik een medewerker op één of meerdere locaties en groepen?

Bij het tabblad 'Arbeidsrelatie' van de medewerker kan een medewerker gekoppeld worden aan één of meerdere locaties en groepen.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op het kopje 'Medewerkers' en klik vervolgens op de naam.

Stap 3
Klik links in het menu op 'Planning'.

Stap 4
  1. Klik rechts in de hoek op het '+' om een nieuwe planning toe te voegen.
  2. Klik op de desbetreffende dag die je wilt ruilen om de locatie of groep te wijzigen van de huidige planning. Klik op het icoontje voor 'Ruilen'.

Stap 5
Kies voor een 'Flex rooster' (eenmalig) of 'Vast rooster' (langere periode) en selecteer vervolgens de locatie en groep. Mocht een medewerker op meerdere locaties en/of groepen actief zijn, dan kan je meerdere vaste roosters maken op de desbetreffende locaties en/of groepen. Zorg er wel voor dat de planningen elkaar niet overlopen. Een medewerker kan maar op een groep tegelijk werken.