Hoe registreer ik activiteiten op de iPad?

Op de iPad kun je verschillende activiteiten registreren. Hoe je dit doet, lees je in deze helpfile.

Stap 1
Je logt in op de Bitcare app.

Stap 2
Je bevindt je nu op de startpagina. Klik op het logo van de groep waarin het kind zit.

Stap 3
Klik op de foto van het kind bij wie je de gegevens in wilt voeren.

Stap 4
Je klikt op de activiteit die heeft plaatsgevonden:

Aankomst kind. Vervolgens vul je de aankomsttijd in, of laat je deze staan op 'Zojuist'. Je kunt een notitie plaatsen. Tot slot klik je op 'Bewaar' rechts bovenin.

Vertrek kind. Vervolgens vul je de vertrektijd in, of laat je deze staan op 'Zojuist'. Je kunt een notitie plaatsen. Tot slot klik je op 'Bewaar' rechts bovenin.

Naar bed. Vervolgens vul je de juiste tijd in, of laat je deze staan op 'Zojuist'. Je kunt een notitie plaatsen. Tot slot klik je op 'Bewaar' rechts bovenin.
Merk op: Als het kindje slaapt, dan komt er rechtsboven de afbeelding van het kindje een Z te staan.

Uit bed. Vervolgens vul je de juiste tijd in, of laat je deze staan op 'Zojuist'. Je kunt een notitie plaatsen. Tot slot klik je op 'Bewaar' rechts bovenin.

Een notitie plaatsen. Als je een losse notitie wilt plaatsen, dan kun je die hier invullen. Klik rechts bovenin op 'Bewaar' om af te sluiten.

Temperatuurmeting. Klik op het vakje met de 'C' en voer de temperatuur in. Als de temperatuur net is gemeten, dan klik je meteen op 'Bewaar' rechts bovenin. Je kunt de tijd nog wijzigen als de meting eerder plaats heeft gevonden. Daarnaast kan je een notitie toevoegen.

Luier wisselen. Selecteer de inhoud van de luier en klik op 'Bewaar' als de luier zojuist verschoond is. Anders kun je de tijd achter 'Wanneer' veranderen en naar keuze een notitie plaatsen.

Fles gegeven. Vervolgens vul je het aantal milliliters in. Als het zojuist gebeurd is, dan klik je op 'Bewaar'. Anders kun je de tijd achter 'Wanneer' veranderen en naar keuze een notitie plaatsen.

Maaltijd. Je selecteert de juiste maaltijd. Als het zojuist gebeurd is, dan klik je op 'Bewaar'. Anders kun je de tijd achter 'Wanneer' veranderen en naar keuze een notitie plaatsen.

Drank. Je selecteert de juiste drank. Als het zojuist gebeurd is, dan klik je op 'Bewaar'. Anders kun je de tijd achter 'Wanneer' veranderen en naar keuze een notitie plaatsen.

Spelen. Je selecteert de juiste speelactiviteit. Als het zojuist gebeurd is, dan klik je op 'Bewaar'. Anders kun je de tijd achter 'Wanneer' veranderen en naar keuze een notitie plaatsen.

Potje. Je selecteert de inhoud van het potje, of de 'inhoud' van de broek. Als het zojuist gebeurd is, dan klik je op 'Bewaar'. Anders kun je de tijd achter 'Wanneer' veranderen en naar keuze een notitie plaatsen.

Toilet. Je selecteert de inhoud van het toiletbezoek, of de 'inhoud' van de broek. Als het zojuist gebeurd is, dan klik je op 'Bewaar'. Anders kun je de tijd achter 'Wanneer' veranderen en naar keuze een notitie plaatsen.

Als een ouder of voogd gemachtigd is om de activiteiten te zien, dan kan de ouder of voogd gelijk de ingevoerde activiteiten en notities inzien. Wil je een activiteit wijzigen of verwijderen? Ga dan naar het kind-profiel op de iPad.

Stap 1
Klik op de startpagina op de juiste groep.

Stap 2
Klik op het plaatje van het kind.

Stap 3
Klik linksonder op het poppetje.

Stap 4
Klik links onderin op 'Activiteiten' en vervolgens op 1 van de activiteiten.

Stap 5
Houd je vinger 3 seconden op de activiteit die je wilt wijzingen en klik vervolgens op 'Bewerken' of 'Verwijderen'.