Hoe registreer ik activiteiten op de iPad?

Hoe registreer ik activiteiten op de iPad?

Op de iPad kan je verschillende activiteiten registeren
Stap 1

Je logt in op de Bitcare app.

Stap 2
Je bent nu op de Startpagina. Je klikt op het logo van de groep waar het kind in zit waarbij je gegevens wilt bewerken.

Stap 3
Klik op de foto van het kind waarbij je gegevens wil bewerken.

Stap 4
Je klikt op de activiteit die heeft plaats gevonden.

Aankomst kind. Vervolgens vul je de aankomst tijd in, of je laat deze staan op 'Zojuist'. Je kunt een notitie plaatsen. Tot slot klik je op 'Bewaar' rechts boven in.

Vertrek kind. Vervolgens vul je de vertrek tijd in, of je laat deze staan op 'Zojuist'. Je kunt een notitie plaatsen. Tot slot klik je op 'Bewaar' rechts boven in.

Naar bed. Vervolgens vul je de juiste tijd in, of je laat deze staan op 'Zojuist'. Je kunt een notitie plaatsen. Tot slot klik je op 'Bewaar' rechts boven in.
Merk op: Als het kindje slaapt komt er rechtsboven het profiel plaatje van het kindje een Z te staan.

Uit bed. Vervolgens vul je de juiste tijd in, of je laat deze staan op 'Zojuist'. Je kunt een notitie plaatsen. Tot slot klik je op 'Bewaar' rechts boven in.

Een notitie plaatsen. Als je een losse notitie wilt plaatsen, kan je die hier invullen. En afsluiten met 'Bewaar' in de rechterbovenhoek.

Temperatuur meting. Je klikt op het vakje met de 'C' en je voert de temperatuur in. Als de temperatuur net is gemeten klik je meteen op 'Bewaar' rechtsboven. Je kunt de tijd nog wijzigen als de meting eerder plaats heeft gevonden. Daarnaast kan je een notitie toevoegen.

Luier wisselen.  Je selecteert de inhoud van de luier, als je de luier zojuist verschoond is klik je op 'Bewaar'. Anders kan je de tijd nog veranderen achter "Wanneer" en naar keuze een notitie plaatsen.

Fles gegeven. Vervolgens vul je het aantal milliliters in. Als het zojuist gebeurd is klik je op 'Bewaar'. Anders kan je de tijd nog veranderen achter "Wanneer" en naar keuze een notitie plaatsen.

Maaltijd.  Je selecteert de juiste maaltijd. Als het zojuist gebeurd is klik je op 'Bewaar'. Anders kan je de tijd nog veranderen achter 'Wanneer' en naar keuze een notitie plaatsen.

Drank. Je selecteert de juiste drank. Als het zojuist gebeurd is klik je op 'Bewaar'. Anders kan je de tijd nog veranderen achter 'Wanneer' en naar keuze een notitie plaatsen.

Spelen. Je selecteert de juiste speel activiteit. Als het zojuist gebeurd is klik je op 'Bewaar'. Anders kan je de tijd nog veranderen achter 'Wanneer' en naar keuze een notitie plaatsen.

 Potje. Je selecteert de inhoud van het potje, of in de broek. Als het zojuist gebeurd is klik je op 'Bewaar'. Anders kan je de tijd nog veranderen achter 'Wanneer' en naar keuze een notitie plaatsen.

 Toilet. Je selecteert de inhoud van het toiletbezoek, of in de broek. Als het zojuist gebeurd is klik je op 'Bewaar'. Anders kan je de tijd nog veranderen achter 'Wanneer' en naar keuze een notitie plaatsen.
Als een ouder of voogd geautoriseerd is om de activiteiten te zien. Dan kan de ouder of voogd gelijk de ingevoerde activiteiten en notities inzien.
Wil je een activiteit wijzigen of verwijderen. Dan ga je naar het kind-profiel op de iPad. 

Stap 1
Klik op het homescherm op de juiste groep.

Stap 2
Vervolgens klik je op het plaatje van het kind. 

Stap 3
Klik linksonder op het poppetje.

Stap 4
Klik links onderin op 'Activiteiten' en vervolgens op 1 van de activiteiten. 

Stap 5
Houd je vinger 3 seconden op de activiteit die je wil wijzingen en klik vervolgens op 'Bewerken' of 'Verwijderen'.
  • Related Articles

  • Hoe registreer ik activiteiten op het web?

   Op het web kan je verschillende activiteiten registreren per kind. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven wanneer een kindje heeft gedronken of gegeten. In de volgende stappen leggen wij uit hoe je de activiteiten kunt registreren in Bitcare: Stap 1 Log in ...
  • Hoe registreer ik voor meerdere kinderen tegelijk activiteiten (multi-select knop)?

   Stap 1 Je logt in op de Bitcare app. Stap 2 Je bent nu op de Startpagina. Je klikt op het logo van de groep waar de kinderen in zitten waarbij je de activiteiten wilt toevoegen. Stap 3 Vervolgens klik je rechtsboven op de dubbele silhouet met het ...
  • Hoe bewerk ik de aanwezigheid, activiteit of notitie op de iPad?

   Stap 1 Druk in het startscherm van Bitcare op een groep. Stap 2 Vervolgens druk je op de foto van het kind waarvoor je een activiteit wilt bewerken. Druk linksonder op het poppetje om naar het profiel van het kind te gaan. Stap 3 Druk links op het ...
  • Hoe download ik de Bitcare app voor de iPad (werkvloer)?

   De Bitcare app voor de werkvloer is te downloaden in de App Store. Let op: de Bitcare app voor op de werkvloer werkt alleen op de volgende devices: - iPad 2 en nieuwere iPads - iPone 4S en nieuwere iPhones Je kan de app in de App Store downloaden ...
  • Hoe vergrendel ik de iPad?

   De iPad kan je vergrendelen en alleen gebruiken voor de Bitcare app. Echter er zijn een aantal zaken van belang bij het vergrendelen van de iPad: Onthoudt de beperkingscode die u instelt. Wanneer je deze vergeet dan kunnen de opgelegde restricties ...