Hoe registreer ik activiteiten op het web?

Op het web kan je verschillende activiteiten registreren per kind. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven wanneer een kindje heeft gedronken of gegeten. In de volgende stappen leggen wij uit hoe je de activiteiten kunt registreren in Bitcare:

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
Klik op de naam van het kind waarbij je een activiteit wilt toevoegen.

Stap 4
Je zit nu in het profiel van het kind. Om naar de activiteitenlijst te gaan, klik je in het menu aan de linkerkant op 'Activiteiten'.

Stap 5
Je zit nu in de activiteitenlijst van het kind. Klik op de juiste activiteit.

1. Aanwezigheid registratie
  2. Slapen
  3. Notitie
  4. Luier - Toilet - Potje (kies type luier; Plas, Poep, Diaree)
  5. Fles (Hierna kun je de hoeveelheid invoeren)
  6. Eten (Hierna kun je het type eten invoeren)
  7. Drinken (Hierna kun je het type drinken invoeren)
  8. Temperatuur (Als je een meting heeft gedaan kun je hier de tijd en temperatuur invoeren)
  9. Activiteit (Vervolgens selecteer je het type activiteit)
  10. Verlof
  11. Ziekte
  12. Ongeoorloofd afwezig
Let op: Een kind moet aanwezig en wakker zijn om een registratie van een activiteit te kunnen doen.
Bij alle activiteiten is het mogelijk een notitie bij te plaatsen. Ouders kunnen deze notitie lezen op de Ouder App en website app.bitcare.com.