Hoe registreer ik activiteiten op het web?

Op het web kun je bij ieder kind verschillende activiteiten registreren. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven wanneer een kindje heeft gedronken of gegeten. In de volgende stappen leggen wij je uit hoe je deze activiteiten in Bitcare kunt registreren:

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Klik bovenaan de startpagina op 'Kinderen'.

Stap 3
Klik op de naam van het kind bij wie je een activiteit wilt toevoegen.

Stap 4
Je bevindt je nu in het profiel van het kind. Om naar de activiteitenlijst te gaan, klik je links in het menu op 'Activiteiten'.

Stap 5
Je kijkt nu naar de activiteitenlijst van het kind. Klik op de juiste activiteit.

1. Aanwezigheid registratie
  2. Slapen
  3. Notitie
  4. Luier - Toilet - Potje (kies type luier; Plas, Poep, Diaree)
  5. Fles. Hierna voer je de hoeveelheid in.
  6. Eten. Hierna voer je het type eten in.
  7. Drinken. Hierna voer je het type drinken in.
  8. Temperatuur. Als je een meting hebt gedaan, dan kun je hier de tijd en temperatuur invoeren.
  9. Activiteit. Hierna selecteer je het type activiteit.
  10. Verlof
  11. Ziekte
  12. Ongeoorloofd afwezig
Let op: Een kind moet aanwezig en wakker zijn om een activiteit te registreren.
Bij alle activiteiten is het mogelijk om hier een notitie bij te plaatsen. Ouders kunnen deze notitie op de Ouder App en via de website teruglezen.